2 juli

05.55 Fikar. Varför inget skrivande? Ja därför att Birk surfar järnet…. vi köpte ju en ny dator-en speldator med fin grafik eller va de nu heter. Ju finare desto mer surf drar den(och önskan att spela) SUrfen tog slut och jag fick köpa till flera ggr sedan sa jag STOPP.

Nu är de ny månad och då kör vi igen.

Var med morsan på en underbar dag i Holmedal utanför Årjäng. En dag med Grålleutställning,häst &vagn,Karoliner som gick tidsenligt klädda mm. Hon sålde sina hemgjorda grejer.

Fasen hon är SÅ mkt duktigare än vad man inser. SJälv är man ju van på nåt dumt sätt.

Så välgjort så de ser maskingjort ut. SKa ta lite bilder nån dag o visa.

På lördag gjorde vi hage till ston. I detta jädra väder!! Men den blev av. Tog två timmar.Är i akut behov av verkning av hovar ,nu börjar sommaren o hovslagare har lite eget att stå i?

Har bytt lite bett på Zachary. Är 99% säker på att de han gör är att trycka tungan mot bettet och ta bort mej liksom. Har satt på ett Novabett som för mej känns bra men visst bråkas de. Jag tror man ska gå åt andra hållet,mildare o mildare. Nu har ju jag inte vart nån fan av skarpa bett men jag hade ett EasyControl ett tag.

Han är som smör i munnen…..utom när han sticker sedan som smör igen.  Problemet är att han är styvare i ena sidan men det blir svårt att komma vidare med detta eftersom han själv sätter upp detta skådespel varje gång. Då kommer jag ju inte igenom……därför tar varje ridpass så jädra lång tid.

Hemvävt4 Hemvävt3 Hemvävt2 Hemvävt1 Hemvävt