27 juni

05.18  Fikar. La mej 21.15 igår. Sovit hela natten. Gött. Behöver ut o rida tidigt idag.  Hästar får gå ut en stund nu på morron. För mkt broms.

bromsis

Behöver åka till stan idag. Känns konstigt,inte kört bil sedan torsdag.Händer inte så ofta.

Detta väder,ingen återväxt alls på beten så hur ska detta gå??

Att prata skit…..ja de gör vi väl alla skulle jag tro. Och vad ÄR skitprat. ?Ibland är det bara sanningar,som inte är så positiva. Kan skitprat va positivt ? nej det är missnöjesprat oftast.Man kan prata om vad folk har gjort eller vad folk inte ha gjort.

Jag kan ibland bli SÅ trött på mej själv när jag hamnar i negativa snurran.Ofta föranleds den av en egen ryggsäck av ex vis utmattning.

Jag brukar tänka att skulle jag reagera så här om jag nyss fick reda på att jag vunnit en miljon och en betald semester till Maldiverna….troligen skulle jag se saker ur ett annat perspektiv,

Men verkligheten är den att sista tiden har det varit alltförlite återhämtning och harmoni för det ska bli som Maldiverna-exemplet.

Nåja.Jag tror på fullt allvar jag ska skriva en bok nån dag. Hur det är att handla med hästar,kommentarer däri och hur det är att driva ett stall. Eller att ha träningar.Oxå intressant.

Ja man kan säkert skriva en bok om att jobba på konsum oxå och allt som händer där.