10 april

05.33 Huvudvärk. Sovit illa,börjar i andra ändan. Kaffe o dator först så får vi se.

Ja jag säger då de….till läkare igår,utvärdering av 24 timmarsblodtrycket.. En fjärde…nytt ansikte. Det kan inte va lätt o va läkare heller. Det är som att byta tränare hela tiden.

Rätt nonchalant frågar han hur jag mår och sedan berättar han att resultatet inte alls va bra. Nehej säger jag. Nej du är uppe över 150 /100 på dagarna och sjunker endast till 130 på natten.

Ja lite som man kunde tro sa jag. Fråga om jag röker….Nej fortfarande inte testat…..har jag barn?  Ja visst…Läser de inte på de första om en människa???De skulle man väl snabbt kunna göra för att ha en uppfattning.

Du är stressad??? Öh Ja . svarar jag. Det finns ingen medicin mot stress. Öh nej de vet jag. Stressa mindre. Öh Ja?!

Jag frågar…Ska jag på nån mer koll? Njae har du nån apparat hemma? Nej svarar jag. Han: Det finns ett blodtrycksrum här på vårdcentralen,de funkar inte alltid men dit kan du gå……… Hej då.

Känns tryggt .

 

Idag ska jag rida och hämta Birk i skolan o åka till stan för div inköp,skor och byxer.  Till Birk. Drar iväg i storlek. Köpte ett par fina gympa/mjukis braller till han på loppis. 164cl som han knappt fick på sig.

Pratade m Markne igår för första gången på länge. Jag får komma ner till Ankarcronas anläggning Flyinge o träna om några veckor. Lika svårt att få direkta svar o lösningar så nej jag vet inte bestämt när.

Funderar på om jag ska anmäla till Kil……13398860_1738881356355080_1113969250_n