22 mars

06.30 Gymmat lite. Frukost. Vi har två katter i stall och två huskatter. Den ena en gammal kastrerad honkatt och en ngt yngre kastrerad hane. Hanen har vid två perioder tidigare kissat inne. Bara satt sej nånstans. Fått medicin mot urinvägsinfektion. Blivit lite bättre. Nu är han igång igen. Stora trasmattan i hallen blöt mitt på. Gud va töligt och givetvis synd om katt.

Hade ett läkarbesök gällande mediciner igår. Haft detta en tid. Åkte dit. Fick mer blodtryckstabletter då de inte va bra alls och han prata om tester hit o dit. Antidepressiva? Njae vet inte de ja. Man kan må rätt risigt ett tag och de har jag ingen möjlighet till.

Det konstiga i allt va att jag stanna till vid brevlåda när jag kom hem och där låg ett brev från……Vårdcentralen.  Jo jag hade en tid 4 april för uppföljning av blodtrycket mm.    Går lite om vartannat. Konstigt att inte dessa saker syns på deras datorer. Den igår sket? i resultatet från mätaren eller så kunde han inte ? tyda det. Jag såg det stod EJ GRANSKAT på. Men att de inte står att jag ska strax dit igen? Han sa jag skulle till han om två veckor igen. Hm

Ytterligare en märklig sak. Jag har vid flera tillfällen den senaste tiden nämt här hemma,till Lars o Birk: Kommer de nån? Nej säger de.De låter som nån maskin är igång…..typ lastbil på vägen,plog eller liknande. Har nu fattat. Tinnitus. Ett dovt brusande i huvudsak när de är stilla runt mej. En effekt av blodtrycket tror jag.

Är re slut mä kärrnga??

 

Idag ska jag tävla…..LB LA   spännande?