20 mars

06.51 Kört några Plankan….. Kokt en grönsakssoppa. Strax stall.

Idag blir de hemma,älskar hemma. Ska rida och försöka fortsätta inne i detta hus. Pappersarbetet åsidosatt. Eller åsidosatt,jaghar inte varit inne och jag behöver en viss tid för att sätta mej in i det.

Humöret upp och ned. Att driva detta projekt är inte helt friktionsfritt. Man vill saker ,man orkar saker,man orkar inte saker. Alla vill ha sitt förståss. Gränser suddas ut. Jag har svårt att vara proffesionell i vissa situationer,blir lätt personlig eller privat.

Jag försöker bygga upp denna verksamhet. SÄlja fina hästar,träna och ha tävlingar. Liten avelsverksamhet.Man utnyttjas och utnyttjar i en förhoppningsvis balanserad mening.

Svårt ibland. Kommunikation är svårt. Tydlig eller bitter eller vadå? Om jag säger till ex vis Birk att skölja ur kakaomuggen varje dag. Han gör de inte. Vad gör man då? Man blir tjatig. Varför gör en person inte en uppgift? SKiter man i de? Tycker man de är av ringa betydelse? Tycker man de är nån annans uppgift?

Eftersom man inte bor själv i en koja i skogen så är de flesta situatuíonerna /möten i samklang(missklang) med andra. Vad gör JAG för o underlätta för någon annan? Jag har o perioder exprimenterat med att säga nåt trevligt till fem personer om dagen. Detta är lite intressant. Tjejen på macken iFilipstad- Fin färg du har på ditt hår…….. Damen som ska rida lektion- snygga ridbyxor osv…