4 mars

05.59 Vaknar med ”sån där huvudvärk”. Fikar. Fixat matlådor till Lars. Två med kycklingfile m äggnudlar(såg lite torrt ut-blev inte så mkt sås) och två med köttfärsgratäng.

Idag stall och rida på fm,lektion 12 och sedan åka till Hagfors för träningar.

Ikväll Mästarnas Mästare.

I morron ska jag till Vårdcentral. Blev närstan full i skratt….jag har ju dels röntgat handen och väntar på svar sedan ville jag ha en ny tid för sömngrejen. Detta var/är svårt.

I fredags blir jag istället uppringd(de hade t.om försökt nå mej flera ggr) och frågade om jag blivit vidare undersökt för blodtrycket…… nej sa jag ,jag var där i nov och det var bättre sa jag. Ja kanske de sa hon men absolut inte bra.

Fick tid i morron. Undertrycket alldeles för högt. Inte i riskzon på många punkter m övervikt,rökning,alkohol-är väl stress isf.

Vi får se.

SPännande m Zackary idag,brukar va knöligt dag efter vila. Därför har han vilodag 1 gång i månaden.

Lars skruvade ihop Birks nyinköpta databänk i går. Världens minsta rum är svårt att möblera. Speciellt när ena sidan på rummet har en inbyggd stock som blir som en tröskel längs golvet. Kan alltså inte ställa nåt intill vägg på ena långsidan.