8 feb

birkbranäs07.10 Strax fika. Dessa dagar har jag sovit till framåt 7 med nån liten toapaus nånstans mittinatten.. Jätteskönt Lagt mej 22 varje kväll.

De har dock ena riktiga skitrestauranger på stället. Bufferestaurangen är väl OK men de andra…..Buffe öppnade 18. Vi gick runt o tittade på borden vid 5 i sex, en del va reserverade en del inte. Vi gick till personal och sade vi ville äta.  ALlt va bokat sa hon. Va? sa vi… Jo de blir så mkt för oss servitriser svarade hon.  ÖÖhhhhhh

Dalmans pizza går inte nåt mer. De har förgräddade pizzor. Deg,ost o tomatsås är förgräddade Sedan läggs fyllning på o värms.= svintorra o smaklösa.

Gick till Brants bar. Nej oj de va fullbokat.sa personalen……..Men vi kunde få sitta vid ett bord för 6 personer. OK . Under den tiden vi åt så var de fler lediga + att vid vårt bord kom ingen mer.

Alla köpte hamburgare m barbecue-cheddar ost o bacon. Jag minus en del med annan burgare och Birk skulle bara ha ost.

Jag fick en veg burgare med en cheddarostskiva typ skalk som INTE va de minsta smält. Kände ingen Barbecuesås. Birk fick ingen ost alls . Burgaren kostade 175:-  styck så nu är jag så trött på mej själv att jag inte klagade på plats.

Nåja nu vet man. Åker man hit år man festa till på rummet. Kan lika gärna köpa en Dr Ötker frystpizza. ex vis.

Nu ska vi åka lite till och sedan bär de av hemåt. Känner mej vilad,tummen lugnat ner sig och känns bättre Kört en Voltarenkur dessutom.

I morron Equality och lördag Hagfors