17 jan

06.55 Gymmat o diskat.

Dagen igår var inte o leka med. Gillar inte när jag är bitter men gud så drygt de va. All denna snön,själv med alla hästarna,rida,släppa ut,lösdrifter mocka in och blåsten!!! Hästar skogstokiga. Stora snötornados skrämde dem rejält.

När en hyresgäst skrev de tog kvällen var jag lyrisk. Var klar med en ridning och två longeringar runt 14…… då blev de lunch halv tre. Varit i stallet sedan 06.30  Har ju ett litet skafferi m kvarg o riskakor så man står sig.

När jag kom in och ätit började jag städa badrum,bytte draperi mm….. Lagade en Morotssoppa till mej några dagar. Ska försöka använda upp det i skåpen.

Idag är Inger här igen Puh. Ingen skolbuss fick jag meddelande om igår em. De hade varit dikeskörningar osv så jag får skjutsa Birk till skolan.

Rida några idag.  Zachary fick ett riktigt släpp igår o skulle kasta sej ut men jag bara fortsatte och han blev jättebra tillslut.

Filipstad i em