22 sep

0.53 Huvudvärk. Bara kaffe. De va så längesedan så de gör mej inget ens.

Mors födelsedag….en stor bedrift att bli hela 80 år och fortfarande Still going strong.gladiolus 002

En rolig grej som hände igår. Jag kan ibland bli för mycket” i köket ,vill laga 100 rätter o ha flera saker igång. Jag gjorde mos,jag gjorde en ugnspannkaka , jag skulle prova o göra Ängamat. En stor gryta givetvis när jag ändå gjorde.

Blev en del grönsaksspill så då skulle jag även göra hemgjord grönsaksbuljong. Jag kokade resterna.  Tog fram en sil och skulle hälla av.

Hällde av ,rakt ner i slasken och hade grönsaksstumparna kvar. De andra rann ut. Hahahahah Stor ide. Lite roligt kändes de.Kortslutning kallas de tror jag.

Sista dagen m CIlla……Hon har verkligen stått ut i 5 månader. Då menar jag inte nödvändigtvis med mej o de andra utan mer utan de andra. Varit hemma några ggr men i stort sett. Här är de hästar,mat och TV    7 dagar i veckan typ. Att orka de utan de andra?! Imponerande.

Vi kommer o sakna henne jättemycket men nu ska sista kvalet sättas till JSM.    Två tävlingar har Zachary lånats ut också och första i morron. Spännande. Han får va en SM reserv.

Idag rida o filma. en lektion 13 och sedan tagga för Skoghall och tårtkalas hos mor.

I morron kl 06.00 bär de av till Örebro för dömning och dressyrdomarkurs. Sova på hotell och döma även söndag.