20 juli

07.07 Gymmat en timme. Inte GYMMAT men nu så ni vet: Cyklat lite lagom,spelat TV spel. Tricky ett Snowboardspel med rekord att slå på olika banor. Blir helt manisk. Kan köra en bana och starta om 50 ggr om jag ser jag inte nåt ett toppresultat.’

Sedan blir de biceps m skivstång,viss stretching,mage på olika sätt. Ibland plankan,ibland push ups ibland tricepscurls.  tar ca 45-60 min. Kollar Judge Judy när TV spelandet tar slut.Dricker en jättekopp kaffe.

Kokt potatis,torkat golv i badrum o städat handfat. Plockat upp o lagt i tvätt. Behöver jag säga jag INTE har ont i huvet? Sovit görgött!!!!    GLAD villfarelseNu frukost. Snart stall.

Skall rida Zachary innan vi packar in mot Hagfors.

Behöver in till stan i em. Svartavinbärsbusken skall plockas. Göra mer saft!! Fasen den blev SÅ god.

 

Kommentar från sängen. Birk o Lars ligger o myser. Birk säger : Gött att man är kille så man kan ligga o röta på möran.

Skön inställning-NOT