5 juli

19121570_504806063244424_403768544057098240_n05.51 La mej 21.00 och sovit sådär.

Provade mitt nyinköpta headset och det funkade fint och va så lätt. Idag lektion,verka föl/mamma,ATG och tävling ikväll. Jag är domare ,ponny. Har ingen ponny i träning nu.Synd för de är kul.

I morron blir de Sunneträningar. Hoppas verkligen jag mår bättre än vad jag gör nu alltså. Falsterboresa känns inte kul med allt runt de m planering -packning och hemmavidgrejer.

Vill ju tycka att de ska bli kul men vill helst bara sova.

Kanske inte har TBE som jag trodde lite utan en megaförkylning med tillstött utbrändhet?? Hahahh Att jag inte är läkare.

Om jag va läkare skulle jag kunna hjälpa mej själv i detta nu? Svar Troligen inte.

Krångel med den nya fina hästen. Behöver lösa sig.Ett ofattbart krångel med en häst jag sålt. Se ex vis på Frieda som jag sålde-fick köpa tebax-sålde fick köpa tebax innan hon hamnade hos fam Campner i Östergötland.

Nu vann hon MsvB5 på 67 % och har väl vunnit de mesta.  Det blir lite som säljarens uppgift att placera om hästar. Eller så tar köparen(nya ägaren) hästen till ex vis Husaby och där har i princip ALLA nåt på nån röntgen som sedan lämnas som verktyg till div reklamationer o annat.

Jag var ju där med Samantha i min desperation att hitta ”felet” Jodå Samantha hade nåt i nacken…..nån liten pålagring eller nåt. De rekommnenderade givetvis en equiterapeut som var anknuten till dom.

Jag sa dock att fyndet i nacken inte stod i proposition med hennes problem och el mej kunde förbises.

Ja hon hade ju som många vet en massa spikar i armbågen.

Kommer därför hädanefter sälja hästar med en massa fel. Om jag nu säljer nån mer….. ALLA har nåt och om man inte passar eller KLARAR av sin häst så får man sälja den.

Min nya kanske inte jag klarar av…känner min begränsning? Kanske får sälja. Behöver inte åka o leta efter ett ”fynd” o sedan reklamera.

Eller goa Ryan som gick Falsterbo som 5….såldes som 6 med OCD i bakknä. Har inte på de 4-5 år han varit i annans ägo varit halt en dag. Går MsvC-MsvB.