27 april

06.30 De ger sej inte….detta kalla.

-5 grader-ute

Idag rida. Jag skulle vilja åka till Hammarö kyrka o lyssna på Ida Eckerwall som sjunger ,kl 19 ikväll. Vi får se.

Hästar börjar funka. Den störste ska nog promeneras idag …red r’tt ordentligt igår och flera dagar innan de.

frisyr

Var till frisören igår. Gillar verkligen min frisör-Karin. Hon är modig.Och duktig.

Tycker de är skönt o göra nåt oväntat ….ibland.När vädret blir vår ska jag börja röja och organisera ute i stallar & baracker. Funderar på inne oxå. Varför har man 25-30 frottehanddukar/badlakan instuvade i ett skåp? Man cirkulerar 6-7? ELler vad som helst? gud vad man spar & har. Jag vet jag är en riktigt duktig sparare men kan man inte bli bättre???

Önskar man kunde ta sej i kragen alltså.

Jag söker snäll,frisk ponny till bra pris. Nån som vet? Behöver inte va ”bra” mest snäll

15.48 Pratat m Telia support i 30 min……puh

Ridit,ridhjälp av Carro och Cilla. Underbart. Städat prisrummet. Dags att fylla på.

Ikväll blir de konsert m sång  i Hammarö kyrka. Roligt o göra nåt oväntat. Alla ska me.

I morron blir de fotografering