20 mars

07.00 Usch ,höll på o skriva 20 jan …vilken tur att de va fel.

Idag är de vitt ute ,sista rycket tror jag. Rida några hästar,en lektion idag. Filipstad. Lite övrig tid till reflektioner. Har så mkt funderingar som jag får stuva undan till senare tillfälle.

14.30 Grönsakssoppa på spisen. Datum klart för föreläsningen.

Fick ännu en gång en erinran om hur vanskligt livet är. Hur de bara rycks bort. Va fruktansvärt,att människan klarar av dessa trauman?! Man blir mållös. Har hänt några gånger i ens omgivning. Hela livet känns som ett lotteri. Tur eller otur.

Sina vardagsproblem känns yttepyttesmå men man klagar iallafall Tanken på att nån har de värre är ibland svår att greppa men tål att fundera på. Vad är egentligen viktigt??

Jag red en häst och hade sedan planerat min lektion 10 och sedan gå vidare m hästar. Hade missat nästa lektion och blev en timme extra i manegen. Rått o kallt och varit varm efter ridning. Fick gå in o bada. Mitt på dan.