14 feb

Badbirk 001

Dagens ALLA HJÄRTAN Kille. Birk 3 år.

05.50 Satt iordning en deg….ska baka tekakor. Först är de stall o de andra. Det är med havregryn som ska svälla i mjölk först. Gör dom på fm efter mockning.

La mej vid 22.30 ,somna och vakna 24.00 pigg . trodde då de va kört,allt va konstigt m täcken o sånt. men fasen heller ,somna om o vakna 05.20. Perfekt. Man får va gla för de lelle.

Egoister!!! Ja alla är vi egoister mer eller mindre.ex vis en gubbe (70?)är snäll mot en snygging på 20 år…köper saker,bjuder på middag etc….Är han snäll för han är snäll eller är han snäll för att förhoppningsvis vinna nåt på de själv???? Detta händer i större skala eller i mindre skala hela tiden antar jag.

Sex och /eller pengar brukar va största anledningen. I vissa lägen när man inte kan använda sexet i sig för att komma dit man ska så kan omtanke i sig räcka.-Ska jag hämta nåt åt dej mamma??  Då tänker man-Va vill barnet nu…..

Detta var inte hela ”analysen” för den är stor.

Jag berättar ist att Samantha ska till ATG idag bl.a

Jag tog bort alla mattor i huset i går så jag ska städa och lägga på vanliga mattor. Bort m de sista juliga. Nu är de vår.

19.00 Lååång dag med inte jättemkt gjort.Mockade och bakade 30 tekakor på morron.  Samatha till ATG och en långt letande efter vart hältan börjar. Mkt skumt men knä!!! det har de aldrig varit förut. Hon har ”hängt ” i knä i flera år men de flesta ryckt på axlar.

Nu dök den upp hältan ,inte på böjningen utan på belastning.Tänk om…….njae vis av tidigare situationer så drar jag inte för stora växlar på detta. MEN ska bli intressant.

I morron tror ridning