10 feb

06.06 Fikar. Förkylning bättre. Den va lagom lång.

Spånade lite på vad jag ska snacka om i min ”Mentala träning” eller va de nu ska heta. Man säger ofta gör om gör rätt men man kanske kan tänka tänk om tänk rätt istället. Kunde va en slogan för min nya karriär.

Vi har väl alla våra nischer vad vi är bättre och sämre på.Alla.  Några kan dock ha mer effekt på oss än andra beroende på vad vi vill syssla med.

När en situation har lite ”skarp läge”(oxå individuellt) syns dessa mer eller mindre och hjälper eller stjälper.

Ex vis när vi haft skarpa lägen här på gården med nåt dramatiskt med nån häst om de varit en hemsk situation så är ex vis Lars en klippa….full koll.

Jag kommer ihåg för länge sedan ex 5 år sedan vid en fölning så kom moderkakan först ut. Jag höll på o flippa…..Gjorde allt möjligt konstigt ,Lars fick ut föl,mamma o föl(Rammstein) mådde fint och allt gick bra.

Att Lars sedan är lika oberörd om jag är sjuk(vardagssjuk) är ju inte så kul då man vill ha tröst. Men DÅ när de behövdes.

Nåja.Idag rida,stall,förbereda käk till kurs och in till Karlstad.