3 feb

06.10 Fikar. Snart stall. Inpackning av Tore 07.20 i transporten. Mot ATG

Hästar ut först så då kan man fråga sig vad jag gör här. Jo dricker kaffe.BH på men hittar inte långkallingarna.

Birk till skolan. Ska till mor på em. Jag & Lars har bestämt att denna kommande vecka är de sockerfritt. I form d av godis,dricka o kakor. Spännande. Kan ev bli en paus på söndag för min del då jag har ett 12 timmars pass. Askersund-Fjugestaträningar..

22.23 Invänta lagom trötthet. Idag en jobbig dag med mkt att bearbeta.

Gulllig kommentar. Jag går mer än gärna i terapi. Tror de är nyttigt. Jag gick hos en KBT terapeut ett tag. Har ju inga egentliga behov av att ”prata ut” på de viset utan handlar mer om ett beteende att alltid vilja för mkt (bl.a)

Sedan så hopar de sej,stora saker,behövs ork att ta tag i. Jag försöker strukturera om livet lite och man får väl leva m förhoppningen att nya möten m nya människor etc…ska vara en skjuts på vägen. Att man till slut välter rätt,.