25 jan

13355611_878738348904258_808944168_no6.15 Huvudvärk som aset. Orka eller inte de är frågan. Inte börjat kräkas än men inte långt ifrån. Får ta en timme itaget. Sover så illa.

13.05 Inne för käk och betala räkningar.

Gud va jag gnäller…….faktiskt,jag hör mej själv som en papegoja. Läste nånstans en mjölkbonde eller va de va när han blev rådd att byta bransch. Svaret var att det är inte bara ett jobb det är en livsstil och man blir inrotad och lite fast i en gård. Inte som att sälja en lägenhet direkt. Tiden mellan sålt o klart kan va en evighet och ännu mer beslut och  grejer.

Så säger till lite ursäkt åt mej själv att det är inte bara. Man har lite olika tur o otur här i livet. Ibland kantrar de eller blir för mkt av de ena.(mest otur haha)

Funderar på o kapitulera,bli tjock ex vis…..äta som faan?!Eller bli trådsmal?Om inte viljan och önskan att få en harmoni här i livet funkar får man väl fokusera på nåt annat. Finns så mkt saker jag är trött på,mej själv bl.a  men även annat.

Jag kan likna mej själv vid en trasa…….så urvriden de bara går. En av höjdpunkterna har blivitFarmen och Mästerkock. Jag kan bara titta……..se när andra gör och eller gör bort sej. Vara åskådare. Så skönt.

Sömnångest. Trött men törs inte sova. Inte bra. Sa till Birk att vi ska sova i soffan i natt så får TV hålla mej i handen.

Inga tabletter hjälper. Insomning,inte vakna tabletter ,Stesolid Sobril you name it……. Inget funkar.

Därför redan trött när dagen börjar så händer de inte otroligt trevliga grejer så vrids man ur ännu mer. Att va utbränd handlar inte om att orka egentligen utan om att kunna glädjas. Allt går åt till att sträva upp till medel liksom.Eller att man inte har förmågan att stänga av sej själv. Det är väl de som händer på kvällen.

Att känna en stress/alarmsystem som är ständigt påslaget. I ett desperat försök att hitta nån ro i dagen så går man ut i stallet före 6 så man kanske gjort klart när Birk kommer hem. Man kan göra nåt m Birk en timme sedan ska man åka igen.Det gör mej inget att jobba,älskar att jobba men 7 dagar i veckan???

Många säger: Va va de jag sa ? De fattar du väl?

Jag lever och har levt i en önskan eller tro att de konstallationer jag haft genom åren ska hålla en tid,de gör de tydligen inte. Det blir bra ,sedan uppbrott och separation. Även om de inte är kärleksrelationer så är det en relation.

Alla uppbrott gör ett litet sår i en som ska läkas oxå.

Jag har några underbara människor som hjälper mej va de kan men de har egna liv…..givetvis. Jag är så oerhört tacksam till Er .

Det är inte arbetsbelastning i sig som är jobbig. Det är de att man har en prestationsproblematik…..ja så är de,på gott o ont. Det som tyvärr händer är ju att man råkar hela tiden ställa till de. Man blir liksom dum i huvet. Man är hela tiden 3-4-5 projekt eller tider framåt. Det blir slarv,glömmer osv….

Ja Birk är min glädje. Önskar jag ”orkade” uppskatta mer. Annars för egen del är de just nu svårt med att få till en häst att ha som tävlingshäst osv. Låter barnsligt men så är de för mej iallafall.