10 jan

05.48 Nästan halvvägs in i första problemet inför våren. Månaden januari.

Fikar . ingen huvudvärk ,laddad för dagen. Blåst o mildväder . Hm va hände med snö och minus 5??

Inte bestämt vem som får följa med till Markne…..Avatar eller Roma?? Behöver lösa mina transportproblem. Har en lastbil som går som en klocka men har rost under på balkar. Jag har en Volvo som är ihoplappad men funkar trots svag koppling,vindrutetorkarproblem och skärmlös i hjulhus och dyr att åka med.(de va nåt mer oxå bränslemässigt)

Nytt golv beställt till kärran. Den funkar men golvet dåligt på ena sidan. Bra kärra men den har fått genomlida ett o annat. Känns som 3000 hästar åkt i den,stölliga o snälla.

Älskar min Suzuki….billig o rätt rolig att köra. Lars fått för sig att vi ska köpa en Subaru ist ,att dra med. Blir konflikt då lastbilen blir onödig…osäljbar som parkerad. behöver fixas. Ska jag då åka Subaru på mina typ 3000 mil om året på dömningar o träningar. De har blivit billigt att åka nu. Volvon….besiktigad men ………njae

Hästar…..vill ju ha en /två tävlingshästar till mej. Nu såldes ju fina Stevie som va på G . Tore kom tebax och ett avslut är ett måste på Samantha. Vad är de som spökar? MR röntga vänster hov??De va väl de enda som va kvar… får se vad som sägs.

Funkar Tore är de en dröm. Annars får han gås igenom ordentligt för att sedan ta ett beslut. Roma…kalashäst,behöver tid.

romasammymajotravTore majjj

20.10 Stall mellan 06.30 -13.30 Känns som de räcker på nåt vis. Fodra utsläpp mocka   14 hästar. Red två st. In igen och lunchade. Skit väder. Mockade vid 15…..ut igen vid 18 o fodra mocka. Har sorterat mina julgrejer . Äntligen. Bytt i sängen där Ågewall ska söve. Bakat 30 tekakor. Nytt recept m havregryn. Jättegoda.

Ågewall ringde . Han hade endast en helg över i feb då han ska tävla o rida i Friends eller va de va för stort. Tätt men de är nog lika bra o smida medans de går för tror helger blir svåra framöver,

I morron FIlipstad igen. Innan de ska de ridas. Carro kommer oxå. Jossan em