12 dec

06.08 Hövvevark,fikar,ska snart stretcha.

Minus 7 …helt OK egentligen,vitt ute.På fredag är de julbord m Höjdens Brunnsborrning. I Karlstad. När de kom på tal verkade de vara en god ide att boka ett hotellrum och kunna ”spänna av” inte bry sej så mkt om morrondagen/hemresa etc… MEN först så blev Ågewall inbokad just denna helg. Tja de va ju ändå em .

Men sedan blev de nån spekulant inbokad på fm eftersom de inte kunde komma em. bl.abl.a

Nu har jag/vi tänkt om Det blir TAXI hem. Detär halva priset mot hotell även om de är svindyrt.och man vaknar på plats. Eller om jag kör………igen.

Idag rida o mocka. Två intresserade spekulanter var ju här i helgen. Ska oxå boka röntgen och besiktningstid samt Vildsvinsskinka.Dock inte på samma ställe …eller?

Line of Duty. Stackars Er som inte sett denna eminenta deckare. Jag blir helt matt va bra den är. Bästa jag sett. Den och Nesbös Huvudjägarna.

På tal om Nesbö.jag har nu börjat plöja igenom hans  verk,dock i fel ordnng som retar mej men de går. Lapidus har ju inte så många så de är väl i princip klara.

Jag har lyssnat på en svintramsig m MaryWillis? Usch va löjlig,var nästan som jag skulle skrivit. Dålig uppläsare.

Ett hyfsat komplement till de två stora kungarna är Lee Child. Väldigt teknisk när de gäller vapen o annat men rätt frän o bra språk/uppläsare.

Gillar Magnus Rosman,Malmsjö och nån Foxx eller va han hette.  Tips på liknande böcker mottages