16 nov

05.49 Fikar. Ska sticka ut nu direkt o börja rida ,mocka. Ska försöka komma till Birks skola innan lunch . Han ville jag skulle käka där.Alltid spännande.

Rider några på morron.

Man behöver börja se över julpyntet oxå. När de är dags.Är väl nästa helg detta 1:a advent? Ljusslingornas tid.

Tror granen ska komma upp lite tidigare i år. Nån vecka innan jul.

Kolla Historieätarna igår. Vilken underbar serie. Vad man lär sig o fascineras av hur de har varit.Utveckling osv.  Just de blir så påtagande att de blir jobbigt tycker jag. Man får stora livsåskådande tankar och vart är de på väg.

Man bodde 12 i ett rum utan kök… ja de gick tydligen. Vart bär just en sån sak iväg? Att vi bor i en plastbubbla nånstans alldeles ensamma och befruktas genom nåt klick nånstans? En massa tankar som blir rätt jobbiga.