9 nov

06.40 Gymmat lite. Märks va jädra stel jag blir om jag inte gör de.Usch.

Idag stall o rida. Spekulant i morron och fredag.

Till Filipstad.

Tankar om valet….inte politisk uppdaterad men intressant att de är lite samma tendens som Sverigedemokraterna här hemma. Går framåt stort men i den demokrati alla lever i?  törs tydligen inte folk säga va de röstar på av olika anledningar. Därav dessa uppoppande väljarsiffror.

 

Tankar som snurrar. Tror att jag är utbränd ? Kan de va så? Om jag diagnostiserar mig själv. Man har en gigantisk stor del i hur man har det själv. Ens egna taskiga beslut ,sitsar man sätter sig i och oförmågan att ”sätta ner” fötter i vissa fall.

Jag har lite ideer som jag skulle vilja sätta i verket men tid/ork sätter käppar i detta hjul. Kämpar faktsikt med återhämtning men bara de stressar mej. Vad kan man göra? Ta bort energitjuveri……vad är de egentligen?

Jag älskar att jobba. Ha lektioner ,rida,döma o va de nu är. Vart hittar jag ”problemet”? Familjen funkar. Visst kan de gnirka ibland men i stort  är de bra.Tryggt.

Här är nog en….mitt kanske lite barnsliga-att ha en/två tävlingshästar. varför är de viktigt? Jo att dels tävla,älskar o tävla. Träna,behöver inspiration. !!!!

Krånglar till de i hästbeståndet hela tiden. Nej-Jo -Nej -Jo vissa hästar får åka. Kan inte spara allt. Har dessutom 2.5 på lösdrift.Lynx(Luxus-Samantha Hit) och Trischia (Tailormade Temptation) med ett hingstföl(Sankt Erik) i magen förhoppningsvis.

Sälja av ,köpa en. Behöver ha 2-3 rullande försäljningshästar men de sista varit bra så jag har varit sugen själv men får släppa detta. Sälj. Tappat lusten att rida helt

Vill sy ihop nåt mental-coach-ridningspaket. Låter roligt ,snudd på absurt med tanke på ovanstående.

Utveckla KBT biten. Inte helt enkelt och kräver oxå arbete.

Organisera strukturera i stallet. Känns svårt. Vi går oxå in i vintertid som jag avskyr.

Förkovra mej ännu mer i dömeri. Tycker de är jättekul.

Tränarrollen är intressant.

Min ”extra”pappa är ju jättesjuk,.Jag har lite dåligt samvete för jag inte hjälper mor mer med detta men NÄR? är tiden viktig i en sån situation? Har man inte alltid tid när de gäller? Jo troligen. Lättare o inte ha tid när man inte har energi till att hantera den smärtsamma delen.

 

Världens goaste BIRK

Birkfinis