5-6-7 nov

humor4

09.49 Stall klart. Trött.

Har så svårt att köra länge alltså. Speciellt i mörker. Åkte från Lerkil 19.05 och var hemma strax före midnatt. Stannade i Säffle o powernappade men de hjälpte föga.

Mötte en Iller vid brevlådan här hemma. Kan va den gynnaren som knycker höns……iller

De bedövar tydligen bytet för att ta hem de o spara.Så kan de va.

Fredagen kom jag & Birk till Vara för umgänge o ha nån lektion. Birk badade i poolen o umgicks. Tacos på kvällen. Upp o åkte till Lerkil,några mil söder om Kungsbacka. Nordhallands ridklubb. Började döma vid lunch och höll på till 19 ca. Vi bodde i ett hus på anläggningen. Jag ,Birk ,Bo Åhman och överdomar Christel.

Birk hade date m Johannes ,Linneas bror men dag 1 var han febrig och va nedbäddad på ett hotell. Han fixade dagen på egen hand . Superkillen.De mötte upp dag 2

Han åt ca 100 pannkakor den dagen. På kvällen va de färska räkor,rosevin,goda såser och vitlöksmarinerade kräftstjärtar. Gött som fasen.

Jag började inte döma förrän 15.15 söndag vilket va lite drygt men de gick. En morronpromenad i blåsten till hamnen och sedan frukost.

Nu va de en ponnykur som skulle avgöras. Jag tycker rent generellt att de är hafsigt,stressigt och en ambition att göra så mkt svårt som möjligt. Inte bra . Saknar harmoni och struktur.

Hemresan som sagt va tung. Men hemma och somnade snabbt. Birk hade ju kuddar med så han sov en stund i bilen innan Lars bar in honom.

Idag landa hemma. Trött i huvet,bryderier och annat skit.