22 okt

flaskmaja17.31 Kvällsfodrat. De blir tidigt i morron. Ut vid halv sex då jag far till Leksand för dömningar.

Idag har varit en småtrevlig dag. Mockade o släppte ut fast i omvänd ordning. In för grötfrukost. Ut och red Diveur. Tyckte jag kom på lite,han är ju rätt lång och gör sig längre. Behöver bli bättre i galoppen. Käkade lunch tillsammans m Ewa o grabbarna Strand. Kalopsen jag gjorde i förrgår och jag hade några Filodegsknyten m spenat.

Planerad promenad uteblev ,åkte till Plantagen o köpte jord till mina Rhodondendronbuskar samt Granngård för mat. Birk skulle ha skjuts till mormor. Vi köpte fin tulpanbukett m 20 tulpaner till mor och en Retrogodis i form av Nickel till Gustav. En snabbfika. Inget kaffebröd då veckans kvot kändes fylld efter den goda Saffranskakan jag bakade i går.

Smask

Två lektioner och nu fodrat.  Nu inne för diskning och dusch.

Mia Stockesjö ska m o döma i morron så vi samåker till Leksand.Lång dag men inte så mkt dömning.

Fick SMS (kors i ett tak) av Markne……jag får komma nästnästa vecka.  Detta får jag ”hålla vid liv”…SKulle va så kul. Inte varit där på länge.

Till helgen är de oxå Martin Ågewall här hemma. Spännande