30 aug

06.30 Plankat. Käka frukost m Birk. Stalltjänst och några lektioner på Equality. Behöver hitta skor till Birk,kanske tar en tur. Lektioner i kväll??? Behöver få loss lite tid nånstans.

Strax Danmark,införskaffa nåt.

15.25 Hitta inga skor på min snabbkoll……Hemma vid 12.30 Red Steve. Birk o jag gick till skogs en sväng för att kolla Ormvråken. Hade ett inspelat läte från en Fågellätes-sida. Jodå en Ormvråk är de allt!!!

Lektion m Maria kl 16.30 sedan inne. Har 1000 saker att ta itu med.Hitta ork.

Blev idag uppringd av en spekulant. Hon hade sett min gamla annons jag glömt ta bort på Hästlycka. Pascal.

Där står de att den är röntgad ben ua,han är valpig och tar de lugnt. Hon pratade på…….

Tyckte sig höra på filmen att han slog i sko nån gång….ja det kan hända sa jag stor i gången 1.75 o fyra år.

Hon frågade om skador . Nej de har han inte varit. Gått på sparlåga.Försäkrad sedan föl.

Hon sa att om hon gilla han ville hon röntga nacke o hals/rygg. De gick väl bra sa hon.?

Njae det vet jag fakstikt inte sa jag. Va??!!!!! skrek hon. Du förstår väl jag vill köpa en frisk häst! Ja de förstår jag men nu röntgade jag ben för o se om benbitar o annat man kan göra nåt åt. Hästen va ute för 100.000.

Man kan ju hitta nåt litet som man sedan har med sig i bagaget hela livet. Kanske helt oviktigt för användandet.

Ja men det är klart jag vill ha en frisk häst för så mkt pengar.