27 juli

Så ful14.10 Hade namnsdag igår…inte så mkt gratulationer .

Dagen igår va som ett uppsamlingheat från tidigare 6 dagar. Ett tragiskt besked som man fick en tankeställare av. Det får man ,när de händer nån annan nåt riktigt hemskt och oåterkallerligt så tänker man. Men det lustiga eller kanske inte alls lustigt är att man blir ego strax efter.

Först tänker man på hur bra man har ,man ska glädjas . Men det dröjer inte förrän man hamnar i sin egna” sfärbubblan” Man har huvudvärk,känner sig tjock och skäller efter broms.

Man behöver hela tiden gå vidare. Låta saker sjunka in och sorteras upp i olika mentala fack. Liksaå folk och det man tycker de gör för en och emot en.

Det som är oåterkallerligt får man hantera o släppa succesivt ,värre m det man kan göra nåt åt egentligen .

Man blir fruktansvärd löjlig och liten när man dels tänker på hur litet ens liv på denna jord är,vad har man för syfte? Att må?

Konstigt.

Men sedan kommer dessa andra moment in,saker som händer i Europa som strax är här., attentat. Helt Random. Man vet inte på nåt vis hur nästa dag kommer att vara. Usch egentligen. Det gäller att tänka lagom tror ja.

Tog itu m Tore idag. Hörde Marknes härliga stämma i bakhuvet: HUr svårt kan de va? Lyfta på mattkanten.  Tar inte skänkeln……..1.83….Ja de kan va lite svårt iallafall hahahh

Inte så han är tung i en egentlig mening men han har lite o sätta emot. När jag sitter o försöker få han ta en skänkel,flytta från vägg eller nåt kan han VÄGRA…….sedan helt plötsligt ,spetsade öron mot utgång där nåt passera. Man är helt minimerad.  Men de löste sig lite ..ska bara göra de som är besvärligt.

Steve o Avatar fina.

Kylskåpet lagt av…vet inte varför,de går o lyser men är inte kallt. Dret.

Birk har två kompisar här på lekbesök. Lars kvar i Mariefred.

I morron,den 28 har vi varit gifta i 10 år. Detta är en prestation hahahah. På söndag drar vi på bröllopsresa/födelsedagsfirande(Lars). Warszava igen,Marriotts femstjärninga. Mkt masssage o käk ska de bli.