30 maj

06.30 Nu stall. Rejält sträckning i vänster Gluteus(röv-vänster)

Får se hur de går att sitta. Lätt att glömma man inte är 18 år längre.

8.45 Frukost. Rabarberkräm,musli och lite naturell yougurt. Kan va dagens glädjeämne.

Frånsett Birk förståss.som ALLTID är de,i ur & skur.

När inget är roligt? när de roliga blir jobbigt. De är inte bra.Finns ingen energi till glädje. Kan de va så.? Man har ett pluskonto,energi in och ett minus energi -ut.

Mitt uppi denna härliga tid-försommar etc…så är det lite på slagsida. . Man har sin egna verklighet man tampas med,smått som stort.

Kommer ihåg när jag va lite när mormor sa till mej att äta upp maten ,att jag skulle tänka på de i Biafra som inte fick mat.

Ja kanske de men de är svårt att sätta ihop dessa två. Jag är mätt och de svälter.

Jag är jättetrött fastän jag har ridhus?Kontot…plus o minuskontot.Rent själsligt,de kontot menar jag.

Att lyssna på Nesbö i bilen och aldrig vilja gå ur bilen. Dessa böcker är energi för mej….att aldrig vilja gå ur bilen. Låter helt sjukt nästan barnsligt.

Tycker de sista åren varit ganska otursförföljda när de gäller mej. Mitt fel? kanske eller inte eller delvis. Skit samma. Jag gör mitt bästa.

Nu är jag mitt upp i en riktig härva igen. Söker förtvivlat efter nån typ av positivism förutom mina äventyr m Birk och Nesbö.

Kan dock inte ta upp dessa med risk för diverse repressalier. Så är de iallafall. Om nu mitt skrivande har en dunkel underton ibland..eller alltid.

Hjärnan på högvarv dygnet runt för att hitta lösningar på än de ena än de andra. Konstigt nog inte haft huvudvärk på typ 3 dagar. Skräll.

Birk 6 år på bilden305