21-22-23 maj

06.43 Trevlig helg. Kom hem sent i fredags och la mej direkt. Reste mot Rimbo,Stockholm som planerat 05.30. HIttade Roslagens Rid&Körklubb och dömde där till 15.00 ca. Nationell ponny.

Letade oss fram till hotellet,som låg väl långt mot centrum men så kan de bli. Vi fick oss några goda skratt. Hotell Brommavik var ett mindre mysigt hotell.  På kvällen gick vi på en mysig restaurang och va tillbaka vid 20 på hotellet.

Somnade rätt tidigt. Sov inte superbra då de va för varmt. Härligt ändå. På morron var vi till ett superfint gym som låg intill hotell. Detta ingick så att säga. Vi tränade en timme och gick sedan o duscha. Hotellfrukost. Nice

Gjorde upp ett möte m Stina som numer bor i Stockholm. Vi skulle träffas på BrommaBlocks. Fräscht shoppingcenter alldeles bredvid. (Var på Kista galleria dagen innan-not nice)

Hon fick dock till de o hade en mini-olycka vilket resulterade i en punka på parkeringsplatsen. Ingen fika alltså. Skjutsade hem henne . Hon bodde nära de anrika Beckomberga mentalsjukhus. Läste mkt om de när jag jobba m liknande…..

Shoppingen bestod i 2 ”finare” byxer till Birk. Ett par till avslutningen. En fin BH till mej som lyfte upp mina trasot till ett mer normalläge. Gillar ju mest ”push-down” bh.

Hemma vid 22.30 La oss. Birk får sova in i de längsta. Jag har nu gett kraftfoder och skall väl så småningom väcka honom.birk restaurang