26 mars

06.30 Nu frukost och sedan stall. Same everyday (almost)   Grått väder.

Påskmiddag hos mor i em. Några lektioner fm. Några att rida.

Vilodag för hästar i morron då EMma ska tävla och jag vara överdomare på Sörmon hela dagen.

22.05 Tittat en snutt på 100 åringen. Verkar bra. Ska dock natta mej och upp tidigt igen. Spelar in resten. Denna dag har bestått i stall,lektioner,handlat och till mor på påskmiddag. Där blev Birk kvar. Ville inte med hem. Tror han ville fortsätta med hans & Gustavs hysteriska tittande på sketcher m Mr Bean.

Jag målade mej som Påskkärring innan resan och var in på både lantmännen och Obs i utstyrsel på bild. Det roligaste var att ingen titta nåt speciellt. Var de för att jag ser lika konstig ut annars? eller för jag gick in o ville att de skulle titta? Påskakärring

I morron överdomare på Sörmon hela dagen.