7 mars

07.00 Försöker sortera och planera denna vecka.

ATG eftermiddag,får se om jag hinner till Filipstad(Emma reserv)

Åka 04.30 i morron bitti-mot Vara och hämta Camilla för vidare färd mot färjan Göteborg.Danmark under dagen,hem nattetid-sova?

I bilen?de går….

Lektion onsdag och Filipstad  sedan blir de Askersund torsdag att ha träningar. Puh. Sedan vill jag att vi tar en slalomtur på helgen.

Japp de va den veckan de. Intressant att man ”beklagar” sig att man har så mkt att göra när de mesta egentligen är trevliga saker. Tänk om man sutte inne o inte hade nåt? Nej de skulle inte ske iallafall. Kanske återhämtningen? Skulle va Branäs m Birk kanske

Ljudbok i bilen är en räddning. Man får verkligen hålla sej från att börja fundera o spekulera på annat. Då tappar man bort sej totalt. Man kan se de som dels en träning dels en viloperiod. Inga tankar på nåt förutom boken.

Att jag efter denna ramsa av projekt nämna att jag får smärtsamma stickningar i vänster arm känns ju rätt korkat? Händer inte så ofta men lite då och då. Känns som man skär knivar i armen ,riktigt ont och då är smärttröskeln rätt uttänjd.

Kanske ska fråga ? men de känns rätt ”dumt” då emellan det onda märks de ju inte.

10.00 Inne för frukost. Inget ATG idag. 1 dm snö som är sörjig,gamla ”Bettan”(Volvon) och två backar som start = inge intressant. Ny tid till veckan. Det är en utbildningshäst som ska kollas.

Nu blir de ridning och sedan handla m Birk. Förbereda inför resa.Perla

Fina 5 års PRE  hingsten Perla jobbar på i de goa ridvädret.