2 mars

06.20 Gympat. mammafrilla

Med föregående dags inlägg. Ja vad är meningen egentligen??

Jag pratade m Lars(min man) om drömmar,vad har man för drömmar?Han har sin och jag har min…..rida GrandPrix. Jag kan rida GranPrix…….men jag behöver ha en häst. Ja jag har många hästar. För många. Man är aldrig bättre än vad man har häst till.

Jag har rätt mkt värk i min rygg,höfter etc…..vet egentligen inte hur länge jag orkar hålla på att rida,länge men jag vet inte. Det faktum att ”åldern tar ut sin rättt” ligger o lurar.

Sälja Samantha-föl och nån mer….köpa en häst som är runt 10 och redan går lite högre kan va ett alternativ. Att vänta på Samnthas åring….jag är då 60+ när den är i de klasserna…..Vem vet hur de ser ut då?

Att sätta igång Samntha och troligen bli besviken än en gång? Jag vet inte de ja…Jag har inte tävlat de två sista åren på de sättet jag vill,sista året inte ens tränat för jag har inte haft häst att göra de på. Har haft mkt jobb och de är ju jättebra ,nånstans behöver man få energi. Jag har fått de genom att få åka till Markne o träna,tävla och ha den biten

Att sedan Birk ger mej energi är en annan sak känns de som. Våra små tripper osv. Vi gör en del saker gemensamt och jag njuter i fulla drag.

Jag har gård,ridhus och lastbil men inte en /två hästar som är tävlingsbara. Ja en rätt bra 4 åring men den är 4 i år. ….LB-LA osv….det blir svårare o svårare att motivera sig att ta en dag /helg för att rida LB. Även om jag är en gedigen tävlingsmänniska så blir de svårare o svårare.

Vill börja där jag slutat så många gånger. Intermediare I…

Cajencas  – LagSM Intermediare I

LeporelloLagSM IntermediareI och SM Fälttävlan

Toscamoon Intermediare I

El DanoE- Prix st Georg som 7 åring

Samantha Prix st Georg 70% som 7 åring startklar Int I som 8 åring…..

Att börja om är inte alltid kul.På ett sätt kul men tiden rinner ifrån en och just att jag har så ont i ryggen gör ju inte saken bättre.

Idag är de rida och lektion. Filipstad i kväll.  Själv i stall i helg då Emma är på viktigheter.

Planerar lite så smått en ny Branästur m Birk…..