4 april

06,35 Varit vaken sedan 05 MEN kom på att eftersom jag beslutade att inte åka till Skara idag så va de inte så ”på”. Allt är ju ordnat som jag inte skulle vara hemma…… satte på kaffet, ut med hundar och la mej igen. Somna? NjaÄ….. dryga mej lite. Hann drömma nån snabbis med Carolin Carlstedt(Kimstad) och nåt dömeri.

Ringde Skara o avboka…de va helt galet sa veterinären men de skulle dra sej uppåt. Ja eller hur sa jag ..mot mej.

Då fick jag städ-tid ist.

ALltså igår..gjorde några såna iskakor till(glasstårta typ) tog fram en fläskfile o skulle göra matlådor. Lagade…råkade få lite sås på finger o slicka av de….FY FAAN va äckligt. Jag kom på att min kryddning samt de tänket skars sig eller skiljde sej helt enkelt. Inte gifte sej. Usch…… Så kan de gå o nu vet jag. Tänker inte ens skriva vad jag gjorde. Idiot.

Men blivit en fena på glassen. Bytte på ena ut dajmen mot citronzest….MUMS

norsk tårta