3 april

06.01 Fikar. Idag blir de ordning o reda De ska vara klart för läger till helgen. Provlagade efterrätten igår.

Dajmglass med mandelbotten…egengjord

Så jädra god. Svårplanerat då jag ska vara i Skara i morronbitti kl 9 o vet inte riktigt när jag kommer hem. Kan kanske handla på hemvägen.

Ska klämma in 9 pers i vårt kök …nån får sitta i knä på den andra kanske. De får gå.

Red Iogurte lite lätt igår. De är aldrig lätt. Man har då fel eller en konstig utgångspunkt. Bättre o rida som vanligt men ännu kortare m mer skritt tror jag. Longerade de andra.

Idag blir de 2 som rids.

Var till Karlstad o handlade lite. Birk behövde skor och passade på att fixa ett par till mej oxå….typ gratis då de va köp 3 betala för 2….. Dum svenska eller? Ta 3 skulle de stå eller gjorde de det????

Domarskor. Fina . Alltid ett gissel då jag har ett mkt smalt skointresse.dvs gillar mkt lite skor.

HATAR mitt rundsydda träns som Festus fått ha. Snyggt kanske men krångligt. Hittade ett halvfint helt vanligt på Hööks. Bra pris. De jag VILL ha kostar så många tusen jag inte ens orkar tänka på. Detta kosta inga tusen alls.