15 mars

05.22 Fikar. Idag blir de Strömsholm och Iogurte på träning. Behöver åka 7 nånting. En upphämtning i Karlskoga för transport.

Lite knöligt men så får de bli.

Igår red jag båda. Iogurte OK och man vet inte riktigt om man vill för mkt ibland. De gäller faan o va perfekt. Vill man mer ena dagen eller vill man samma??? Odi på utebanan. Kändes fin. Ev han bli med till EK nästa gång. Vi får se,

En i övrigt rörig dag. Pengarna rann ur händerna kan man säga. SOm sagt red och jag skulle åka mot stan vid 11.15..lastbil byta framruta. Mkt trevligt ställe Carglass City. Prick 12 lämnade jag nycklar och de sa ca 3 timmar men vi messar när den kan hämtas. Hade fixat en kiropraktortid på läkarhuset. 13.45.

Promenad mot Karlstad, hungrig-tänkte jag kan göra som vanligt folk ta nåt på stan…Jag passerade favoriten: Restaurangskolan Saluhallen. De va öppet!!!! Gick in o frågade efter nord. Ja de fanns ett för två och jag beställde spätta m potatis. När jag satt o vänta kom en till ensam som fråga efter bord. Jag hörde detta vid entren då jag satt nära. Njae de finns bara bord för sällskap …..jag sa Hon kan sitta här om de går bra. Hon satte sej.

Så ist för att stirra på brandsläckaren på väggen fick jag en dam i min ålder framför mej. Arbetandes på CCC. Fick veta hon har en sommarstuga i västvärmland och en dotter som rider på ridskola i Örgryte. Hon hade ramlat av . Hon fick i sin tur veta jag och de flesta i hästvärlden har tyckt de varit en skitvinter. Sedan sa vi hej då. Rätt kul.

Passerade Röda Kors affären….längesedan jag var där. Gick in på mitt i city. Karlstad är liksom nytt varje gång jag är där. Nya affärer o affärer borta. Sugen på att handla på Hemtex men höll mej. Satte mej i väntrum o spelade spel.

In o blev ”knäckt” Vet han ville jag skulle säga att huvudvärken va bättre men de sa jag inte för de va den inte.

Pling i mobilen. Bilen klar för hämtning. Promenad igen. Gud vilken ruta!!!! Kan en ruta va bra eller bra? Kändes inte som jag hade nån . Nya torkarblad hade jag sagt ja till men höll mej gällande nåt medel som gjorde nåt med vatten på ruta. 2.200:- (självrisksgrejen) men de tog hand om allt sånt.

Iväg mot Apoteket. Resten av Festus medicin hade kommit. Denna gång 4200:- MEN så är de. Till Coop och försökte köpa så lite som möjligt och lyckades rätt bra. Märktes inte i kylskåp när jag plockat ur kassar. Då har man inte köpt så mkt onödigt hahahahaha.

Hem och medicinerade. Åt resten av feskbullera och kolla TV.

I morron Hagfors o Karlstad.

En semester m Birk