20 jan

06.15 Fikar o lyssnar på när katten skrapar på golvet i tvättstugan. Bajsar bredvid lådan….. nästan jämt. Jag sitter i nere i köket idag och i morron för Birk har flyttat in i sitt gamla rum denna helg. Säkring går när hans rum ska värmas +2 grader. Lite synd om han ska kämpa där….

Ja dessa djuren…2 katter 2 hundar. Ingen vill va ute. Allra minst katter. Man får se upp vart man sätter fötterna. Katter är egentligen utekatter som gjort sej till innekatter o besitter inte alla innekattsskills direkt. Som de där med vart gör man sina behov. Bra att de är bredvid låda iallafall. Gula katten tror jag kissar inne på lilla toan. Där va toapappersrullen klassblöt och dagen innan hade han kissat på vågen…

Ingen ridning igår. Åkte till Hälsocentrum och blev bruten i o faan va de small.

Sedan in i bilen o till SUnne o hämta Birk. Kände nacken…..de va som den va smord med olja…helt mjuk. Underbart.

På kvällen blev de hemgjord pizza och klassikern stekta bananer m glass. 2 glas vin och trött samt huvudvärk. All denna mat dessutom.

Tror jag älskar Peter Apelgren …han är SÅ rolig och va bra dom va igår. Hoppas dom piskar skiten ur de andra i finalen. Gillar inte gubben i andra speciellt mkt……Fritte?

Idag har jag stallet morron. Skönt i 22 minus…..NOT. o jobba så fysiskt i detta, 10 hästar på stall som ska in o ut samt mockas o fodras tar rätt styggt på en. Behöver va inne till lunch då jag ev ska till Karlskoga o ha träningar. Isolerat ridhus men vet ite hur de transporterande tycker??? Vi får se som de mesta är dessa dagar. Ingen vet dessa dagar……

Planerar att rida i morron igen.

Kollat lite på tävlingar. Ka nske Lillerud med Odi kanske Fagersta med Iogurte.

Provade fracken. Problemet är brösten. Om jag skulle kunna ta brösten o liksom hänga dom runt nacken skulle de va perfekt passform. Med min vanliga BH som trycker liksom ihop o lite ned så får jag bröst som agerar mage. De hänger ner där magen ska va och behöver då knäppa liksom lite på bröst. I fracken så är de sytt som att brösten ska va högre. Bröstveck typ. Jag har inge jätteboobs men de står inte direkt rakt ut. HATAR pusch up BH då jag känner mej som i tvångströja. Vi får se hur de blir. Summa summarum. Brösten agerar en extra bilring.

Har 4 par bra vita ridbyxor. plastronger finns och handskar…. tja. Köpte ett par som jag inte vill ha Fina men tog av direkt på framridningen. Kanske handskar. Toppar? har många men gillar bara 2.