11 jan

05.44 Fikar. Plus 3 grader.ute (är väl bäst o förtydliga).hahahahah undrar hur de blir ute? Isen..ska den smälta nu o frysa igen?

Igår red jag Iogurte o två privathästar. Hade lektion m Festus o Odi. De gick fint alltihop. Är t.om nyttigt o se och inte bara uppleva. Kan ju iochförsig va lite samma sak kanske men att se hästen jobba eller inte jobba från marken kan va intressant. Ibland känns de bättre än va de är ibland känns de sämre än vad de egentligen är. Konstig ekvation.

Ena privathästen känns verkligen låg när jag rider men när jag passerar pegeln ser de rätt bra ut. Samma som bakom detta berömda lodplan…de kan oxå KÄNNAS bättre på vissa men ÄR inte bättre. Man får liksom träna sej själv att skippa för mkt kännande .

En en lunch m stekt potatis o ägg vi 15 tiden. Lite inne-grejer och en lugn kväll. Ser att helger börjar bli fyllda och jag dubbelbokar i min ambition att hinna med och säga JA till alltmöjligt. Jobbig jag är.

Det är möten om allt möjligt…programträningar osv.

Gällande resa till Strömsholm i morron….jag brukar verkligen inte bry mej om väder men ska faktiskt provåka lite….åka ner o tanka. Lasta Iogurte.. I värsta fall ta Festus kanske? Iogurte blev ju traumatiserad när han halkade på lämmen förra veckan. Han är ju lite ”störd” med saker på marken…. lite för trångt ….inte tittig men kan hoppa rakt upp för ett spår i snön eller liknande.

Nu är väl lämmen DUM tänker han.

Behöver in till Karlstad o dels byta en tröja jag köpte. För liten Strl L…… jo jag tackar. I affären var jag kanske smalare men nu när jag prova kunde jag knappt ta fram armarna. Är en ridtröja.

Hoppas mina nya fodrade ridbyxer kommer idag. Är väl för små de oxå…

Kollade Mästerkock igår. Panelen va på gott humör igår… Tom Sjöstedt roligare nu efter man sett han i Alla mot Alla….hahahahah TommyM gullig o Mischa skarp.. Hahahhah