28 sep

05.46 Fikar. Ja va hände igår…Träningar mellan 17-20 sedan va de in i soffan m te o macka. Såg ikapp halv 8 och Idol. Sedan en liten snutt av Dragons Den (OBS det engelska) De svenska svinlöjligt.

Vilodag för hästar och gjorde lite annat som mockade hela stallet innan personal kom dvs Jockemannen. Harvning av banor.

Jag o min duktiga praktikant drog den gamla trillan från ruckelhuset till manegen. Kunde faktiskt sätta på skaklarna? backa den hela vägen. Svänga o greja . Den funka faktiskt. Så fin den är. Får fundera vad som ska göras med den. Tänkte ha den att hänga segertäcken på under tävlingar. . jag ska ta kort på den idag men hitta en liknande på nätet.

Vi har en släde ståendes ,ska se hur den ser ut oxå.

Idag blir de rida tre st. Åker vid lunch för en del lektioner bl.a Kristinehamn. Hemma vid 21 ca. .

Vad ska jag ha på mej på prisutdelningen? de är en fråga de oxå. Har jag kläder jag inte känner mej bekväm i känner jag mej som en transvestit. Typ nån kjol o blus eller klackskor.

Helgen svår att planera då jag hade bokat träning i Vara hela lördagen. Den är beroende på tiden i Flyinge som jag ännu inte vet om riktigt. Den som meddelade mej vinsten sa hon skulle ringa under veckan och jag får nog själv ringa idag. Alla kan inte veta hur knöligt ens liv ser ut.

Har ju gården och hundar att tänka på dessutom en Birk. Skönast vore att åka redan fred och sova i Vara för att slippa gå upp typ 04. Nåja ett angenämt problem som ändock behöver lösas.

Nästa helg dags för tävling igen. Hammarö- Lagom resa.