15 sep

05.42 Fikar. Igår kom jag hem 20.00 efter ha kvällsfodrat och kört hem från träningar. m

På morron red jag tre hästar. Provade nån linje med Festus utifall att han ska gå i Linköping. Tänkte seriebyten på böjt spår annars ska jag hålla de simpelt då jag har ZERO med utgången att göra. OM man skulle gå till final eller vad de nu är är de en vinst i sig. Som typ att ens va nominerad till Årets tränare.

Står som reserv till Bo Jenå nästa vecka . Längesedan jag red för han de va på Actors tid.

Idag ska jag ner till labbet o ta prover. Jag tar 8.00 då det är idag en enda röra med lektioner o ridningar Hoppas hinna rida en innan …t.om Komma till labb i ridkläder är troligen populärt men så kan de va.

I morron ska ja vara domare på en programträning på KRK under em. Har en plan att rida Iogurte här hemma och lasta ur, värma lite o låtsastävla. Behöver då har nån som kör hem han om han inte ska va uppstallad hela dagen vill säga .