23 juli

05.51 Fikar. Ska ta stallet sedan och packa iordning för avfärd strax före lunch.

Igår var stallet färdigmockat 7.30. Skönt. Red lite på båda hästarna. Duschade o flätade. Åkte norröver.

Önskar varje tävling jag kunde vara lite mer organiserad och har hela tiden den förhoppningen men inte. Fick support av Tobias vid ankomst…som tur va. De va att rida ganska direkt.

Festus kändes bra och programmet flöt på. Höll på o somna i ökade skritten. Han alltså…..hahaha

68% och de blev en seger. Var aldrig med på prisutdelning för jag hade 50 min mellan hästar. Fina priser!!

Iogurte hemsk. Det enda som funka på framridningen va passagen. För han va så kringkring. Nu pep han igen. Han känns som han tycker de är nån lekstuga. 40 m ridhus. Han får aldrig ro liksom. Så fullt upp med alla. I programmet hade jag fullt sjå med att rida in rakt. Stöter du i mej så exploderar jag. Den känslan när man har ettor o annat framför sig utmanar ens pannben.

Tur jag har de i allafall. Är lite ”van” detta nu så jag skiter i han o tänker jag ska rida igenom”skiten” så jag iallafall får träna mej på de. Tänker att den dan han är ”normal” kommer de va ganska lätt. Skulle säkert fått 60% i en MsvB oxå så de spelar ingen roll. Han är ju svår redan på framridning. Utan nåt…bara rida runt o rida lätt.

Klarade piaff passage o ettor. Stanna i piruett. efter ökade galoppen .Stanna,satte fart igen…. hahahahh spetsade öron. Hahahhahaha. Helt orädd…. men har liksom en diskussion med mej.

58% får anses en bragd.

Hade inte ätit nåt speciellt på dagen ,blev konstigt sugen på fisk. o då inte vilken fisk som helst utan Findus fiskfileer/pinnar. Stannade vid Coop. Mötte Birk som fick 500:- för han kört höbalar från gärdet. Han sommarjobbar. Han är as-duktig- Kör lass med 15 storbal som han lastar på och av.

Hem o tog stallet. Skura lastbil(är faktiskt noga) Kokade ris med en buljongtärning i vattnet,kokte broccoli o stekte fisken. Ett stort glas hemgjord Hallon/blåbärssaft(blev jättegod)

Kollade en engelsk serie o sov kl 22.

Samma procedur idag. Gällande tävlandet . Kanske inte vissa resultat men de praktiska.

I morron ridfritt. Då ska jag städa kylen.

o FYYYY kolla foten