30 maj

05.50 Fikar. Gick upp 5 och tänkte jag hinner mkt . Jo lite har jag gjort men tiden flyger faan iväg.

Igår när jag kom ut i stallet kom jag på att bilen skulle på service. Inte en människa hemma…..Kom vid 9 och fick då köra mej till verkstan eller snarare hämta mej. Hem o red Festus (fin) och Iogurte oxå fin. Käkade o tog lastbil till stan. Köpte kran till vatten vid uteboxar.

Plantor och 2 rosenbuskar. (dyrt) Lite hästmat. Hitta ett par rosa sneakers på Färjestad för 99:- impulsköpte.

Roddade m Goodiebagsgrejer. Hem med grejer…gick ur lastbil och in i Jockes bil. Kördes till verkstad hämta bilen. Handlade och hämtade två Piketröjor med domartext som jag beställt.

Satte lite blommor och hade en träning kl 17. Skulle in o ge kycklingarna kvällsmaten och få till min FASA se att alla är borta. Ligger en död kvar. Nån Mård eller Mink varit inne o hämtat alla. Mådde illa……..eller mår illa fortfarande.

Möte vid dator kl 20.00. Inför midsommar.

Idag rida och fixa med rabatter. Stolp ska sågas till sommarhagen. kl 13 åker jag mot Krsitinehamn och träningar ,hemma 22????