26 april

05.39 Fikar. Lite hövvevärk…..Drömt om högtryckstvätt. Får kolla upp de. Bävar kanske för stall-städet som är ett övermåste i år. Missat 2 år tror jag o riktigt sunkigt är de.

Igår red jag och jobbade vidare på inslagen väg. Några träningar.

På fm tog jag min lilla husvagn o åkte till besiktningen. Jodå. Den passerade blankt. Tillbaka till städet av stall. Skulle kunna ta de i början av veckan. På måndag är jag dock i Vara på träningar. Mkt kan förberedas. SÅ får de nog bli.

Man mår inte bra av att tänka FÖR mycke. Man ska tänka lite lagom. Handlar inte om intelligens utan tänker man för mkt är ingenting nån ide. Leva mer i nuet men lagom av de oxå. Svår balansgång.

Skrev ett inlägg om våra tävlingar på facebook. Har märkt genom åren att man kan göra och man kan planera. Två olika mönster. Jag är 60 år och har arrangerat tävlingar både här, Färjestad och Hammarö i 35 år typ. Varit med o de mesta. Hur alla agerar olika och så vidare. Givetvis så vilar ett stort ansvar och kontroll på mej. Har inget emot de. De handlar inte om organiserandet i sig utan agerandet.

Fick lite olika reaktioner på mitt inlägg och där kan man oxå se hur vi alla tänker och agerar olika.

Nåja vi är ett bra gäng och JA vi kan alla bli bättre (ink. jag) på de mesta. (inte o va pigg på kvällen kanske)

Idag ska jag fixa fransar och hämta hö. Rida en häst.