25 april

05.46 Fikar. Trött. Brukar inte va trött . Vaknade mitt i en dröm,kanske de. Satt o åt middag m Carl Hedin.Vi åt nån rätt med tomater o kött. Jag sa ”de va inte mkt kolhydrater i denna rätt”

Jag frågade va hans jobb va egentligen. Om de va o vara cool o snygg.Bra o rida osv. Hahahah sedan ringde larmet.

Igår red jag hästarna 3 st på fm. Försökte fokusera på de som skapar problemen. Tyckte jag öppnade en ”ny låda”. Får kämpa på. Kändes som de va ett bra koncept. Odi red jag mer rakt fram . Han är ju så mkt bäbis ännu.

Efter lunch blev de inne. Tider att omboka tider att beställa för allt möjligt. Så idag ska jag in o besikta min lilla husvagn på fm.

Jag städade lite,lagade mos på 4 kg potatis, ugnsfalu och två ugnspannkakor. SKulle göra resultat av första tävlingen o tappade bort mej helt. Den går troligen minus då en sån stor del va Björkisar som rider för halva priset. Men så kan de va. Huvudsaken är att räkningar är betalda.

I em rida och har lite träningar idag. Behöver handla hästmat oxå….

Festus