3 april

05.53 Fikar. ..Igår hade jag stalltjänst o va klar med utslöpp,fodring och mockning kl 8.30. Inte lika underbart som de kan va. Hittar ingen bra bok IGEN. Börjar i flera men tycker de har kass handling,svagt språk eller nåt annat. Börja nog i 4 st under mockningen.

Åkte mot Sunne som planerat 8.59. Såg ett rådjur på vägen som stod invid vägen o kissade….hahahahah ett ”sto”.De behövr oxå kissa.

Började döma LC sedan avslutade jag med MsvB5. Spännande . Åkte via Karlstad hem och hade en träning där. Sedan va de att mocka och kvällsfodra.

Läxförhör med Birk som kunde allt…..Så konstigt men så bra. Handlade om världskrigen. Han har prov idag. Jag har utvecklingssamtal 9 så jag kan inte rida innan utan får ta de efter. Alla ska ridas idag samt städa badrummet.

Påskplanering. Jag r borta hela Påsk. Träningar samt Anki ALmlöf som ska debutera Grand Prix på Strömsholm. Så kul. Där kan man snacka ”resa”.

Rida idag . Allahopa.

Vet inte hur jag ska bära mej åt för att känna mej i fas liksom.