30 mars

06.06 Fikar. Man tänkte för nån vecka sedan att ” nu kan de inte bli värst kallt längre” man är så trött på alla timmar i ridhus i minusgrader. Man hade mentalt checkat ut på den. Är de januari så vet man men snart april??? Krokus tittar upp osv……Minus 10 nu på morron.

Så sugen o gå ut o rida osv…..

Har fått från transportstyrelsen att jag ska göra läkarintyg för att få behålla min C kortsbehörighet. Ja absolut. Tänk om de gjorde samma med alla som har körkort. ???Vanligt alltså.

Igår red jag Festus o två till. Gick bra. Hade nån träning,hjälpte Carro med 4 åringar.

Städade köket, Lite plock i Birks rum. bakade 2 kanelbullesockerkaka.

Min annons på tuppen gav honom ett nytt hem. Puh. Han ska idag flytta till Hammarö. Har nu två tuppar. En dominant stor tupp och en silkestupp. Han är så mesig så han får inte stryk men sitter undanskuffad för de mesta och törs inte gå in(när de varit ute). Nån som hade tre silkeshönor hörde av sej.

Skönt..har varit en avvägning o ta bort och de gillar jag inte,

Idag rida alla igen. Inne en stund på em för innejobb o rekreation.