22 mars

05.56 Fikar. Huvudvärk osv…. Älskar mornar. På riktigt. Faan va gött. Inte o vakna m huvudvärk men i övrigt. Jag har sån energi på morron , känns som jag kan göra 100 saker innan kl 7.00.

Denna dag bjuder på ridning förstås och stalltjänst. En träning, en visning.

Igår lastades Candy till kliniken. Med en eventuell försäljning i bakhuvet så va de bra o exportröntga benen. Nervöst som bara den. Hör och häpna……… inte en jävla prick. Helt otroligt. Så nu får man träna vidare och göda på henne. Är tunn. Samantha var tunn. Första träningen med henne som 5 åring trodde Markne hon va 3 men bad om ursäkt sedan. Då hade hon gått Falsterbo …… En del hästar behöver tränas för att lägga på sej. En del lägger på sej ,även muskler av att äta o va i hagen.

Nej men göda på som bara den. Hon går bättre o bättre.

Festus toppade i går med fyra byten i varje o piruetter som va de bästa JAG ridit tror jag.

Filmade även Odi….duktig.

Imorron ska jag till Värmlands RF o få hjälp med återstartsstödsansökan. Kan inte ens fylla i …..så värdelös på datorer o olika program. På fredag eftermiddag har hyresgäster bestämt vi ska ha programträning med AW. Hahahhahah får se vad de blir. Men trevligt

Skall tillbringa Påskafton på Strömsholm. Ska ta de som en minisemester. Anki Almlöf(kompis-elev) ska debutera GrandPrix så jag ska va med som supporter. Påskafton-påskdagen.

Kan bli kul o träffa många andra man inte ser så ofta.Ågewall….mm.