18 mars

05.41 Fikar. Ingen huvudvärk. Tog blodtryck för ”skojs skull” …145/98 så lite högt men ingen huvudvärk. Va faan är hönan o va är ägget?? Jag har drömt inatt eller iallafall så jag kommer ihåg. Kanske är nåt. Ja tror faktiskt just de två aldrig ammanfallit. Huvudvärk och kommer ihåg en dröm.

Jag satt på nåt slags fik/restauranf. En massa folk runt bordet…då kommer artisten 50cent o sätter sig bredvid. Jag håller på o explodera av glädje o blir så starstruck…. hahahahah Han va så biffig o snygg och jag sa typ: Är de du som är artisten 50 c????? hahahahah Sedan minns jag en sekvens med jag skulle sova över nånstans(inte m 50 c ……) och skulle då ha med en av mina krukväxter. Fatta aldrig varför.

Igår red jag Festus o Iogurte som båda ”gick bättre” än dagens innan. Hann typ inte mer för kl 8.50 lasta vi Odi för klinikbesök. Var inne 10 och tänder såg fina ut…inga sår eller så. registreringsbesikta eller vad de heter.Hemma vid 12 och köpte en macka vid Mossbergs då jag inte skulle hinna in o käka. Var inte god. Fodrade lunch och red Iogurte o Festus sedan en träning 14.30 och en 15.30 …16.30 uppringd av Birk som skulle ha skjuts med sin slalomutrustning ner till Molkom. Han ska på resa idag.

Körde han . Svängde förbi stall o kvällmockade ..Fernis gav hö. In o börja förbereda kvällsmat och öppnade en Rosebubbel jag fått av snäll människa. Som dessutom tycker jag är snäll. Hahahahah

Idag är de kaniner i manegen. Gäller planera. Hinner två hästar innan kanininvasion. Blir Iogurte o Odi. Sedan är de mockning. Till syrran på födelsedagstårta och sedan hem o fortsätta. Kaniner borta vid 15.

Tävla i morron??? jag tror de. Isf förbereda lite. Kanske rida nån i em oxå.