28 feb

05.47 Fikar. Gahhhhh startlistor till Mantorp ute. Inte kul. De blev liksom som ett platt fall. Tanken va från första början att komma ner på fredag tävla lör sönd.. Bokade hotell…de ligger nära o är bra. SOm de blir…käka frukost o ha de gött.

Bestämde ändå att åka lör fm. En natt på hotell. Jag o Jocke (hästskötaren i stall) Iogurte kan ju va lite knölig vid uppsittning ute o sånt där. Framridning osv.

Så kom startlistor. Jag rider 19.45 på lördag kväll. Jag rider 8.00 sönd. Alltså. Klar på tävlingsplats vid 21 kanske ,åka till hotell . Kanske kommer dit 21.30. Gå upp 5 o inte kunna äta frukost( blir som hemma hahahahhha)Behöver vara på plats 06.00

Känns lite som stryptag. Alternativ sova i lastbil. Jocke är lite ledbruten efter en avramling så hur blir de???SJälv?? Ja kanske d e…de är inte många minuter man är på tävlingen… Dret oxå. Skita i allt???? Kanske de. Rida en dag är ju inte nån ide.. Får fundera.

Red igår. Allt bättre på Iogurte utom serier som va sämre. Då va ju inte allt bättre hahah. Fick han inte i vänstertygel i tvåorna och då blir de ettor. När jag gjorde ettor var han helt förvirrad o jag satt som ett MÖÖÖÖK vilket inte gjorde saken bättre.

Hade några träningar på kvällen här hemma. Idag behöver jag handla hästmat. Rida. Fundera på helgen……

Trött på kizzen här hemma. Han är kastrerad …han har alltid varit lite speciell på många vis. Han har en grej med att markera revir. Inte kissa för han är kissnödig-kissa utan markera. För några år sedan hade han nån blåskatarr eller nåt för då satte han sig o kissa… fick då pencillin osv.

Han börjar o jama när han kommer in så går han o stryker ..vänder upp röven o skvätter. Så töligt. Så 2 problem precis nu….. hahahahh katt o Mantorp.

Innan mitten på mars ska den nya Lusitanon ha anlänt. Spännande