7 dec

05.50 Fikar efter ha kollat vädret på Aruba. Snittet ligger på 28 dag 26 natt 25 vatten. Regn en dag framöver men då 26 grader….. känns som de kvittar.

Här är de lite som så….varmluftspumpen på`???? absolut inte. Värmeslingan i utevattenkoppar på? Absolut!!! Håller sej på 11-12 grader inne. Lite mer om man varit inne o eldat under dagen. Har faktiskt börja ,vid 21? sätta på ett litet element i sovrum m stängd dörr. Står då på en timme. Stänger av när jag går in o ska sova. Skönt o räcker. Huset är ju så oisolerat så de vore mer än idioti att ge sej på att värma hela. Där man är helt enkelt. TV rummet får va kallt. Mössa filtar o en massa djur värmer bra.

Igår hjälpte jag Carro m Avvicci. Det har blivit mkt bättre med min igångsättning med halter o mkt skritt. Nyttigt o börja från början.

Red därför bara Festus. Fick inte till 4 men däremot var arbetspiruetterna fina o lätta. Har inte gjort de på 4 veckor o då ser man va grundarbete ger resultat. Har ju mest jobbat galopp o mjukhet.

En gratislektion för Maria för all hjälp på semestern. Tror jag fixat mer hö. Skönt. Priset viktigt…

Sedan var de stora packardagen.Hade skrivit lite på en lapp. Svårt o packa för 28 grader när man går här med stela fingrar o kalla fötter. Svårt o tänka sej. Man kommer väl o titta på tröjan man lagt ner eller tubsockorna o undrar om hur man tänkte??

Nåja de får duga de som är. Ska ha gymkläder,badkläder,mysbyxa, nåt finare kanske. .Ibland är de smart o packa sånt man kan glömma bort. dvs inte vill ha längre.

Idag behöver jag köpa hundmat och ev solcreme. . SKa åka vid lunch o ha träningar. Hemma vid 21.30 ca. Tittar ikapp min TV program. Har lite ångest för just Robinsson och Älskar älskar inte. På spåret o Alla mot alla… Bonde… Men de går väl o se efteråt.

Sedan ikväll inväntar vi att Jockemannen kör oss till Arlandabussen. Den avgår 02.00 och är framme 06.35. Planet lyfter 9,00 och tar 11 timmar att resa. Bara de känns som semester. Kan liksom inte göra nåt. Perfekt.

Yatzy och kortlek packad

Finns de dator på hotell å jag kan skriva där så gör jag de. Annars får man göra nåt inlägg då och då. Landar 22 dec på morron så em tors i julveckan är vi hemma o mockar igen.

Tandvärken får åtgärdas efter detta-

Alla mina julklappar kan läggas i sadelkammaren. hahahahahahahah skoja bara. Arrivederci(italienska men ändå)

Oranjestad, Aruba -Huvudstad