12 aug

05.27 Fikar. Gäsp faktiskt. La mej 22 och somna,vakna 23.30 ,visst att Birk va på ingång. Svårt att somna om…varmt. Bytte rum o säng,öppet fönster..låg o lyssna på bok och hörde brummandet av EPA. Skrek HEJ till dom(kompis med) o somnade.

Igår va dagen då allt hanns med. Ja inte allt ,kunde säkert klämt in nåt mer.

Ut m hästar. Infann mej på verkstad 7.20 lämna in bilen . Satte mej utanför på backen o åt medhavd macka o filmjölk. Klar på 30 min. Hem o mocka två boxar. Red Festus som va duktig. Hade 2 lektioner. In o åt ny macka(tonfisk) packade lite inför Norrland Körde en häst som skulle få va sällskap(ut mot 240 nån mil härifrån).

Hem o fixa fika till Johan. Gjorde iordning Iogurte Satt upp strax före 16. Johan kom. Red… Bra ideer. Hade ju Glamourdale på närhinnan å då kändes som att rida på en skördetröska..hahahahah nej men de vanliga. Fram för skänkeln.

Bra tips. 17-20 hade jag parallella lektioner med Johan. Inne i ett vattnat ridhus. Ge välling till fölis och inne 20.30

Då blev de att göra en omelett m gröna bönor. Dagen nästan över.

Räddningen blev att tänka på denna dag. 9 timmars vacum i bilen. Inget kan göras mer än att hålla sej på vägen. Då kändes de skönt.

Nej de ska bli kul i helgen. Jag tycker ju de, Knöligt med hemmafronten bara.

Så idag är jag pratbar 8-18 minst. Tänker rasta när jag vill rasta då de enda idag är ett hotellrum som väntar. SKÖÖÖÖÖNT

OBS detta är en lånad bild ahhahah