6-7-8-aug

05.47 Fikar. Sovit helt OK men vaknar m huvudvärk. Då jag inte kollat blodtryck på ett tag tar jag de. Ops 167/100. Me är de för jag HAR ont i huvet eller HAR jag ont i huvet för de är högt. ??

Nåja Kom hem vid 18.30 igår efter en trevlig helg i Vallentuna. Jag åkte ju fredag och bjöds på mat och husrum av en bekant i Uppsala. Efter en trevlig men kort kväll(som vanligt) var de sängdags. La mej väl vid 21.30 . Sov gott.

Tävlingarna började vid 11 på lördag och dömde till 17 ca. En lätt dag alltså.

Hade rum bokat på hotell i närheten och åkte dit. Varit där förut. Chillade en stund, tog en mobilguidad promenad till Lidl och handlade. Bra den där kartan i mobilen. 33 min promenad dit. En timmes promenad efter dömning var perfekt. Höll mej i affären från att köpa ex vis choklad.

Blev ett bröd,en burk tonfisk,mozzarella och tomater, Gjorde en jättemacka.

Somnade vid 22. Vaknade vid 6….. Kortare promenad. Frukost på tävlingar. Började döma 10.

Dagens eldprov var dömningen på dispens i Int IB som gick så bra. Verkligen. Man kan söga den inte kunde gått bättre. PUH.

Var klar strax efter 14 och åkte hem. Fodrade och blev te o macka. Hann med lite dressyr. Tur jag inte va med o dömde där för då tror jag de hade sett annotlunda ut. hahahahahah

Idag rida,stall nån träning. Ögonkontroll för E kortet.

Ons Karlskoga….träna tors…..Norrland fred

hahahahhaah