8 juli

05.49 Fikar. Tyst ute….de blåser INTE. Fantastiskt. Vilket jävla blåsande. Fy faan.

Ja igår va de stalltjänst på morron, skulle rida Odi….ville ute men de gick inte..regna på snedden o faan va de blåste . Va de bättre inne? De regna inte men slamrade o tjöt i väggar. Han va inge speciellt påverkad men jag strunta i de. Longerade ist. Fortsatte mocka o red sedan Moet . Tyckte de lugnat sig lite eller hade jag vant mej. De gick fint.

På em åkte jag o Lars till mor o packa lastbilen full i vävstolar o annat.

Om nån behöver nåt till en vävstol finns de hos henne. Hon ska ha med tre till Molkom. Tillbehör o bra o ha till vävstolsgrejer från flera sekel.

Erbjöd mej vara med o sätta ihop den sedan men hon sa pass på den. Hur kan man ?? Få ihop en vävstol av diverse pinnar o bräder.

Sedan gick jag o Lars bortöver till grannens gärde . I kanten av de har jag sett ett Rabarberstånd som jag fått lov att knycka men inte gjort. Det är enormt….nästan ett träd. Men vi hade ju ingen maskin med …behöver grävmaskin. Så vi plockade de smalaste blasten. Blir kräm. Kunde skörda mina första potatis äntligen.

Idag ska jag rida 5 st. Gäller o ladda…….ingenbra med diet innan. Inte för jag går på diet men får ibland för mej att bl.a bl.a…..inte idag. Åt smågodis igår kväll……eller jag äter fasen godis varje dag i nån form…..

Skyller på att jag är trött vilket är sant så de blir som ett moment 22. Blir ju ännu tröttare efter en stund.